Heb jij een uitdagend project of simpelweg een vraag? Wij helpen je graag verder.

Contact

W&G bouw bv

W&G bouw zit gevestigd in Bladel, wij zijn een ervaren metselbedrijf dat zich richt op woningbouw als utiliteitswerken. Heeft u een project in Brabant of net daar buiten, wij staan voor je klaar. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakmensen die graag de handen uit de mouwen steken om de meest prachtige projecten te realiseren. We koesteren de Brabantse gemoedelijke mentaliteit en hechten veel waarde aan samenwerking.

Als middelgroot metselbedrijf hebben we onze zaken goed op orde, omdat we geloven dat alleen een goed georganiseerde omgeving onze mensen in staat stelt om optimaal te presteren en met plezier te werken.

Bij W&G bouw combineren we vakmanschap met communicatie. Wij hebben effici├źntie, duurzaamheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. We streven naar open communicatie om de concrete wensen van onze opdrachtgevers te begrijpen en het project vervolgens naar volle tevredenheid uit te voeren.

We zijn gepassioneerd door uitdagende metselwerken die voldoen aan jouw specifieke wensen. Niet voor niets worden we beschouwd als het gespecialiseerde metselbedrijf. Neem gerust een kijkje in ons portfolio en oordeel zelf, of neem contact met ons op om jouw metselwensen te bespreken.

Projecten

Waar we trots op zijn

Al onze projecten